• botez1236_412.jpg

Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic. Sărbătoriți botezul copilului dumneavoastră la RIN Central Hotel și primul eveniment important din viața copilului dumneavoastră va fi unul cu adevărat special!

Scrieți începutul basmului la RIN Central Hotel!

Planificați-vă botezul la RIN Central Hotel și beneficiați de oferta noastră specială. Pentru doar 47 euro/persoană cu TVA inclus, vă oferim pachetul de băuturi soft nelimitat pe toată perioada evenimentului, aranjament festiv (huse şi funde pentru scaune la alegere, într-o gamă variată de culori), draparea tavanului, degustare pentru două persoane înainte de eveniment, şi un cadou pentru noaptea evenimentului: o cameră dublă cu micul dejun inclus în dimineaţa următoare. Vă oferim, de asemenea, și sala de evenimente potrivită numărului de invitaţi.

Indiferent dacă visaţi la un decor tematic sau vă lăsaţi îndrumaţi de specialiștii de la RIN Central Hotel, ambianța se va dovedi ideală pentru sărbătorirea botezului copilului dumneavoastră.

Sărbătoriți botezul la RIN Central Hotel și vom scrie împreună primele pagini ale basmului copilului dumneavoastră!