Valentine’s Day la RIN Central Hotel

Valentine's Day este o zi cu totul specială, este cea mai romantică zi din an, ziua în care îndrăgostiţii din toată lumea celebrează dragostea care îi leagă. Cel mai frumos cadou pe care i-l poți face jumătății tale de Valentine's Day este o zi în care să i te dedici întru totul.

Din acest motiv, la RIN Central Hotel ne ocupăm de fiecare detaliu al Zilei Îndrăgostiților, în așa fel încât toată atenția ta să se îndrepte către persoana iubită.

Dacă doriți să vă susțineți conferința, echipa noastră vă aşteaptă cu o ofertă specială.

Oferta noastră pornește de la 60 lei/persoană cu TVA inclus şi vă pune la dispoziţie sală de conferinţă recent renovată; echipament tehnic ce include videoproiector, ecran de proiecție, sonorizare, microfon, flipchart și markere; parcare; 10% reducere la preparatele din meniul restaurantului Vivere; tarife speciale de cazare pentru participanţi.

Mărţişor din dragoste pentru femei!

Luna Martie este luna femeilor. Mame, iubite, fiice, surori sau prietene, toate trebuie să fie sărbătorite așa cum se cuvine. De multe ori, un buchet de flori nu este de ajuns, așadar, la RIN Central Hotel poți să treci la nivelul următor și să îi organizezi femeii din viața ta o seară de neuitat. În perioada 01-31 martie, te poți delecta cu un meniu delicios la doar 99 de lei/persoană.

Restaurantul Vivere oferă oaspeţilor o varietate de vinuri pe care vă invităm să le cunoaşteţi.
  
La fiecare sticlă comandată vă oferim o selecţie de bruschete din partea casei.Botezul copilului este cu siguranță un eveniment care trebuie să fie sărbătorit! Spaţiul şi momentele cheie trebuie să fie combinate armonios, astfel încât să aveți parte de o aventură de neuitat şi de un început minunat pentru cel mic. Sărbătoriți botezul copilului dumneavoastră la RIN Central Hotel și primul eveniment important din viața copilului dumneavostră va fi unul cu adevărat special!

We create special MEMORIES!

V-aţi hotărât să faceţi marele pas, dar nu aţi găsit încă locația potrivită pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? RIN Central Hotel este alegerea perfectă!

Tarife PromoționaleBeneficiază de promoțiile noastre direct pe site-ul oficial.