• val_rch1236412.png
Valentine’s Day la RIN Central Hotel

Valentine’s Day este o zi cu totul specială, este cea mai romantică zi din an, ziua în care îndrăgostiţii din toată lumea celebrează dragostea care îi leagă. Cel mai frumos cadou pe care i-l poți face jumătății tale de Valentine’s Day este o zi în care să i te dedici întru totul. 

Din acest motiv, la RIN Central Hotel ne ocupăm de fiecare detaliu al Zilei Îndrăgostiților, în așa fel încât toată atenția ta să se îndrepte către persoana iubită.
Situat în centrul Bucureștiului, foarte aproape de cele mai importante obiective turistice ale Bucureştiului, RIN Central Hotel este locația perfectă pentru o seară romantică de neuitat.

Oferta noastră include următoarele:
• O cină romantică de-a dreptul delicioasă: şampanie, fel principal, garnitură, salată, desert, băuturi nealcoolice.
• O cameră dublă în care să vă răsfățați, în proximitatea centrului istoric, turistic şi comercial, cu posibilitatea de Late Check-out;
• Mic dejun.

Oferta este valabilă oricând între 14 și 24 Februarie 2020, în așa fel încât să ai flexibilitatea de a-i oferi oricând persoanei dragi o surpriză pe care nu o va uita prea curând. Cu doar 99 euro/pachet, vă veţi putea bucura de momente unice şi de neuitat, într-o locaţie selectă, beneficiind de servicii adiţionale incredibile.

Pentru mai multe detalii şi rezervări, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon +40 731 111 402 și +40 213 083 153 sau pe adresa de e-mail events.rincentral@rinhotels.ro.