• nunta_1236_412.jpg

V-aţi hotărât să faceţi marele pas, dar nu aţi găsit încă locația potrivită pentru a celebra acest eveniment important din viaţa dumneavoastră? RIN Central Hotel este alegerea perfectă!

La RIN Central Hotel creativitatea şi serviciile de înaltă calitate vă vor transforma evenimentul într-un vis devenit realitate.

Pachetele speciale pentru nuntă sunt disponibile începând de la doar 50 de euro de persoană cu TVA inclus și vă oferă o serie largă de servicii şi facilităţi, inclusiv sala de petreceri, ringul de dans profesional, meniul tradiţional, tortul festiv, pachetul de băuturi, decorațiunile pentru sală, degustarea meniului pentru două persoane, o camera pusă la dispoziție în mod gratuit, tarife speciale de cazare pentru invitați, drapaje și caiet de impresii.

În funcţie de numărul invitaţilor dumneavoastră, vă punem la dispoziţie unul dintre cele două spaţii: Nicolae Iorga, cu o capacitate de 80 de persoane în aranjament festiv, sau Restaurantul Vivere, care poate cuprinde până la 90 de persoane în aranjament festiv. Mai mult, în Sala Iorga veţi dispune de sistem de sunet, video-proiector, ecran de proiecţie şi diverse aranjamente decorative, astfel încât să vă bucuraţi de un eveniment perfect.

O ofertă specială pentru momente magice!

Echipa de profesionişti din cadrul RIN Central Hotel este dedicată în întregime organizării nunții pe care v-o doriți, iar decorul elegant şi ambianţa de vis vă vor depăşi aşteptările. Petreceţi la Hotelul RIN Central acest eveniment important din viaţa dumneavoastră și profitați de oferta noastră specială!