Galeria comercială RIN Grand Hotel!

O vizită la RIN Grand Hotel înseamnă mult mai mult decât o simplă cameră de hotel. Pasionații de cumpărături se pot bucura de o serie de produse şi servicii de cea mai bună calitate, de care pot beneficia fără a părăsi incinta unității de cazare.

Astfel, la parterul hotelului poți găsi:

  • Suveniruri inedite pe care le poți oferi familiei sau prietenilor;
  • Salon de înfrumuseţare şi relaxare, Sara Studio Hair&Beauty, care oferă servicii complexe, precum: hair styling, manichiură/pedichiură, tratamente corporale şi faciale, dar şi masaj;
  • Un centru de excelenta in estetica faciala si corporala care iti ofera atat terapii non-invazive, cat si proceduri dermatologice si chirurgicale pentru estetica faciala si corporala: proceduri injectabile cu acid hialuronic si toxina botulinica (estompare riduri, estompare cearcane, marire buze), augmentare sani, lifting facial cu fire, liposuctie, rinoplastie, etc.
  • Diverse accesorii GSM și servicii destinate telefonului tău mobil;
  • Pet Shop. Dacă ai un animăluț, pet shopul este unul dintre cele mai importante locuri pe care le ai la îndemână;
  • Cofetărie raw vegan. Ne gândim întotdeauna la sănătatea oaspeţilor noștri, dar și la fericirea lor. Tocmai de aceea, îți oferim dulciuri sănătoase;
  • Minimarket. Micile cumpărături de alimente se pot face rapid și ieftin direct din holul hotelului.
  • Pentru o experiență magică, cărți de joc, trucuri magice și diverse jucării vizitează Magic Shop-ul de la et. 1.  10% discount la produsele din cadrul magazinului, excepţie produsele care se află în promoţie. *Oferta este valabila pentru rezervari online, direct de pe site-ul nostru.
 

De asemenea, în galeria comerciala a hotelului poți găsi o mulțime de alte servicii, cum ar fi atelier de modă, centru de stomatologie sau magazin de presă care te va ține la curent cu cele mai noi evenimente ale lumii.

RIN Grand Hotel poate să fie mult mai mult decât un hotel, oferindu-ți un stil de viață.