Hotel

  • 32539691

RIN Grand Hotel – Profesionalism în fiecare detaliu

32540019
În plus aveţi la dispoziţie Body Art Wellness Club – cu piscină acoperită, saună umedă şi saună uscată, jacuzzi, sală de fitness, masaj. Sunteţi bine veniţi la orice oră, pentru că centrul nostru SPA este singurul din Bucureşti deschis non-stop.

Ofertă specială: rezervaţi online şi beneficiaţi de acces gratuit la Body Art Wellness Club *(zona de fitness, piscină acoperită şi saună).

Restaurante

32540262
Restaurantul cu specific internaţional "La Boema" şi Piano Bar-ul din incinta complexului vă oferă preparate savuroase şi o selecţie riguroasă de băuturi.

Hotelul dispune de încă două restaurante cu o capacitate de 100, respectiv 550 de locuri care pot fi rezervate pentru evenimente private sau conferinţe.

Cea mai mare sală de conferinţe din România

32787498
Daca vreţi un eveniment de excepţie, dacă organizaţi o conferinţă la standarde internaţionale sau pur şi simplu un workshop în afara biroului, atunci RIN Grand Hotel – unul dintre cele mai mari hoteluri din România – este alegerea perfectă. Vă punem la dispoziţie 489 de camere, 3 restaurante, 25 de săli de conferinţe complet echipate, cu o capacitate ce variază între 10 şi 700 de locuri. De asemenea vă puteţi baza pe întreaga noastră experienţă şi pe o echipă dedicată evenimentului dumneavoastră, astfel încât fiecare detaliu să fie exact cum trebuie.

Cumpărături de ultim moment?

32540328

Dacă vă face plăcere să cumpăraţi cadouri sau pur şi simplu aveţi dispoziţie pentru o repriză de shopping în Bucureşti, la 3 minute de mers pe jos faţă de RIN Grand Hotel se află un centru comercial, iar la câteva minute de mers cu maşina se află Bucuresti Mall şi Sun Plaza.

Rezervaţi o cameră la noi şi veţi avea parte şi de o locaţie excelentă pentru cadourile last minute.

În familia RIN Hotels

32540718
Dacă preferaţi un hotel mai aproape de aeroport vă recomandăm, din grupul RIN Hotels, RIN Airport Hotel – care vă oferă şi facilitatea de transfer gratuit de la şi către aeroport. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite apăsaţi aici.

Iar dacă doriţi să fiţi aproape de inima Bucureştiului, de cafenelele din centrul vechi şi de obiectivele turistice, vă recomandăm  RIN Central Hotel.