• 1IMG_9711.jpg

TRANSPORT

RIN Hotels dispune de o divizie specială pentru asigurarea serviciilor de transport la cele mai înalte standarde. Vă invităm să ne contactaţi pentru o ofertă personalizată.

Pentru grupuri vă punem la dispoziţie două autocare confortabile cu 42, respectiv 35 de locuri. Ambele sunt dotate cu aer condiţionat, sistem de iluminare individual şi sistem audio-video

Nota informare transport - click aici

40510450

Putem asigura, de asemenea, un serviciu de transfer al oaspeţilor de la/ la aeroportul Heni Coandă Otopeni. Vă puteţi baza pe noi pentru o călătorie excelentă, într-o limuzină business Mercedes E-Klasse. Toţi şoferii vorbesc limba engleză şi vă pot oferi informaţii despre serviciile hotelului şi despre obiectivele turistice din oraş. Tariful pentru acest serviciu este de 35 EUR/cursă şi, pentru a face lucrurile cât mai simple, putem adăuga acest serviciu suplimentar direct pe nota de plată din hotel

Serviciul de transfer include: preluarea clienţilor de la terminalul Sosiri al Aeroportului Henri Coandă Otopeni, apă plată, ziare în limba engleză, transport bagaje.

Pentru organizarea transferului, vă rugăm să comunicaţi datele zborului şi rezervarea fermă Departamentului Concierge la concierge@rinhotels.ro.

PARCARE

RIN Grand Hotel vă ajută să scăpaţi de un element de stres major în orice oraş aglomerat. Parcarea noastră este păzită şi dispune 680 de locuri (exterior:134, interior:546).

Oaspeţii cazaţi la hotel beneficiază gratuit de acest serviciu. 

Începând cu 01.11.2018 avem noi tarife la parcare, atât pe oră cât şi la abonamente, după cum urmează:

Tarif
  • 3 Lei/oră

Primele 30 minute nu sunt taxabile, iar ora nu este divizibilă.
 
Abonamente
  • 1 luna: 250 Lei
  • 3 luni: 675 Lei 
  • 6 luni: 1275 Lei 
  • 12 luni: 2300 Lei 
  • 24 luni: 4500 Lei 

Pentru a vizualiza Regulamentul nr.13B/02.04.2012 privind organizarea si functionarea parcarii private a RIN GRAND HOTEL, actualizat la data de 01.11.2018, click aici

Dacă locuiţi în apropiere, nu ezitaţi să ne cereţi un pachet special de abonament la Body Art Welness Club şi abonament de parcare.
Pentru informaţii sunaţi la 031.106.11.11 sau scrieţi-ne pe adresa: concierge@rinhotels.ro.

Staţie încărcare Auto Electrice

"Este mai uşor să dezintegrezi un atom decât o prejudecată" – Albert Einstein

Staţie de încărcare pentru autoturisme electrice. Începând cu data de 8 octombrie 2013 RIN Grand Hotel este singurul hotel din Bucureşti care a implementat o staţie de încărcare pentru autoturisme electrice. Acest serviciu este destinat exclusiv oaspetilor nostri si oferit in mod gratuit. Consideram ca prin acest mod, ne exprimăm sprijinul nostru pentru dezvoltarea durabilă a oraşului.